Fysiotherapie Hans Vleut

  Deskundig en Onafhankelijk Competent and Independent

 

Welkom op mijn website!


Mede dankzij de jarenlange ervaring die ik heb opgedaan binnen alle afdelingen van diverse ziekenhuizen ben ik vrijwel altijd in staat om het juiste antwoord te vinden op alle voorkomende klachten van het bewegingsapparaat.

Ik richt mij met name op het behandelen van hardnekkige en/of tot dusverre onbegrepen klachten van het bewegingsapparaat en op het uitvoeren van second opinions voor diegenen die vastlopen in de huidige, soms bureaucratisch georganiseerde gezondheidszorg.

U kunt erop vertrouwen dat ik u op onafhankelijke wijze zal onderzoeken en indien noodzakelijk behandelen en/of voorzien van oefenadviezen om u zo snel mogelijk in staat zal stellen weer klachtenvrij te kunnen functioneren tijdens werk, hobby of het beoefenen van uw favoriete sport.

Indien u een afspraak wilt maken of advies wilt vragen of misschien zo maar een vraag wilt stellen kunt u gebruik maken van het contactformulier op deze pagina. Ik neem dan binnen enkele dagen contact met u op. Het lukt altijd om binnen enkele dagen een afspraak te maken. 

Vanaf 2010 tot 1 januari 2020 ben ik op succesvolle wijze werkzaam geweest binnen het best geoutilleerde sportcentrum van deze regio: David Lloyd Eindhoven (zie link rechts). 

Op dit moment ben ik weer actief binnen David Lloyd. Eind 2022 zal ik mijn praktijk  beëindigen. Sinds enkele maanden is Jorne Kemper (Kemper Fysiotherapie, + 31 633621971) de nieuwe eigenaar van de praktijk Fysiotherapie binnen David Lloyd.

 Ik adviseer diegenen die de afgelopen 12 jaar vertrouwen in  mij hebben gesteld om in het vervolg, bij eventuele nieuwe klachten, contact op te nemen met Jorne Kemper. Ik heb groot vertrouwen in de wijze waarop hij met uw klachten zal omgaan. 


Met vriendelijke groet,  

Hans Vleut


T          : 0634246747

E:         : info@fysiotherapiehansvleut.nl

W        : www.fysiotherapiehansvleut.nl

AGB     : 04079416/04116546 

BIG      : 69035361904

KvK     : 64239330